Sidevisninger i alt

onsdag den 31. august 2011

Power shopping til små penge...

Jeg har bare gjort noget af et kup i dag.... Overgangs jakke til 299 kr sat ned fra 1499 kr .... Og støvler til halv pris 500 kr. Har ledt og ledt efter et par. Og så i det lokale center hvor jeg bare skulle have et brød. Jeg brugte lige 800 kr på mindre end 10 min. Det er da power shopping der vil noget.


lørdag den 27. august 2011

Den første

Jeg blev jo færdig med mine lapper den anden dag. Så nu kom jeg i gang med mine håndledsvarmer. Den første er færdig. Og blev rigtig god glæder mig til at bruge dem.


Day 27 after dark

Udsigten fra min havedør her til aften.

fredag den 26. august 2011

Day 26 something old

Et stemmingsbilled fra vores lokale loppe marked hvor der bliver solgt mange gammel ting.

torsdag den 25. august 2011

Day 25 Sunflare


FÆRDIG!

Så er jeg færdig med mine 10 lapper som giver 10 lodder hos Lene http://tingogtanker.blogspot.com/ i hendes sjove give away. Nu skal jeg bare have lavet en lille hilsen til den heldige vinder og så afsted til Lene med dem.

Strikke bøger

Jeg var på Bibliotek i går. Der fandt jeg et par anderledes strikke bøger den første er strikket ting til dyr. Alle dyr nærmeste. :) Den anden er en sjov begynder bog. Men en erfaren strikker kan også have meget glæde af den. Der så mange sjove udtryk og afsnit deri.

Billeder fra bøgerne

Her er lige lidt billeder fra bøgerne.








og det sidste fra Bogen Kvinder med pinde :

onsdag den 24. august 2011

tirsdag den 23. august 2011

Day 23 sunset

En flot solned gang fra mit elskede Vesterhav

Jubii nu har jeg 5 læser

Velkommen til jer alle. Hvor er det dejligt I gider læse min blog. Selv om den stadig er meget mangelfuld. Kan ikke helt finde ud af at gøre den smart. Men jeg arbejder på det. Som tak til jer 5 viser jeg lige nogen billeder fra min mor og fars koloni have.:)







mandag den 22. august 2011

Anderledes give afway

Som I måske læste i går er jeg med i en anderledes give away på lenes blog:Ting og sager. I dag har jeg hæklet 4 stk. Jeg har været rundt og kigget hos de andre der er med. Det bliver så flot det tæppe. jeg håber det er mig der vinder :0


Lige lidt flere firkanter.
Den pink blomst har jeg hæklet efter DIY hos http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/2010/07/diy-margurit.html


Day 22 Trees

Her er et træ som jeg har mange gode oplevelser med, både som barn ung og voksen med mine egnen børn. En flot stor og gammel rødbøg (tror jeg) Den står i Skanseparken i Nørresundby. jeg boede som barn meget tæt på Skanse parken, så jeg har set dette smukke træ på alle årstider. O

g der er så mange gode minder forbundet med dette. Her har jeg taget billedet af det i flot aftenlys.

Day 21 Pretty Pattern

Day 21 Mønstre: lidt anderledes men jeg elsker farven af lyng og synes dette billed viser det som et rigtig flot mønstre.


Og ja jeg fik plukket en del som jeg skal pynte op med. :)

søndag den 21. august 2011

Give away hos ting og sager



Jeg har meldt mig til dette sjove give away. En lidt anderledes måde, men en rigtig sjov og god måde. Glæder mig til at se det færdige resultat.

I dag kører jeg til Nørresundby (Nordjylland) for at besøge mine forældre. De er i deres koloni have. Så det bliver en dejlig dag med sol og kønne blomster omkring i hyggelig selvskab. God søndag til jer allle.


Øv hvorfor kan jeg ikke finde ud af at linke til en anden blog ØV ØV.

lørdag den 20. august 2011

Day 20 What I read

Jeg plejer at læse krimier, men lige for tiden er jeg løbet træt i det (eller jeg har læst alle de krimier der findes ;O ) Jeg læser rigtig meget. Den sidste bog jeg læste var send flere børn af Anne Grete Bjarup Riis, læste først send mere sex. Kan klar anbefales hvis man trænger til lidt letlæseligt og sjovt.


Men I denne weekend er det katalogerne fra Ikea, Panduro Hobbie og sidst det bedste: Stof og stil. Elsker de kataloger :)

fredag den 19. august 2011

Where I slept

Min mand fangede mig lige i en lille middagslur :) Sammen med alle dyrene det var rigtig hyggeligt. Opdagede slet ikke han tog billedet :0

tirsdag den 16. august 2011

By Fogt: GIVE AWAY

By Fogt: GIVE AWAY

day 16 what I eate

Glemte at tage et billed af min mad i dag :)

Men jeg holder meget af kylling så I får lige et billed fra www.Madbanditten.dk Kylling salat som er noget jeg ofte spiser.


Mine dejlige unger

Se her hvad de skønne unger kom hjem med til mig i dag. En skøn buket og en pose daim :)

Mere håndarbejde

Som lovet i går kommer der lidt mere håndarbejde. De små hækkelede blomster skal blive til et tæppe som jeg desværre ikke få lagt et billed ind. Meen det kan også være det bare bliver en pude :)
Det andet er et halstørklæde som er rigtig sjov at strikke. Man strikker firkanterne på strømpe pinde. Jeg har købt mønstret og garnet som en færdig pakke kit hedder det hvis hos Fandago i Århus.




mandag den 15. august 2011

Nå jeg kan åbenbart ikke få lov at ligge flere billeder ind i dag så I må vente med de andre håndarbejdsting jeg har gang i til i morgen :)

Godt med lidt forskelligt håndarbejde.

Jeg plejer at være rigtig god til at gøre min ting færdige før jeg starter på noget nyt. Men med al den inspiration man finder herinde i blog verden kan det være svært at begrænse sig. Så her kommer lige lidt af det jeg har gang i for tiden ;o)
Lige nu strikker jeg med de skønneste bambus strikke pinde.
Petra- pulsvanter fra den skønne bog : Mere Feminin strik, jeg i første omgang har lånt på biblioteket, men tror jeg skal ud og købe.


Dag 15 – my shoes

Min elskede Birkenstock


Min nye rose som jeg håber en dag bliver stor og flot, så den kan dække hegnet her. Og jeg kan sidde på min yndlingsplads i solen og nyde dens dejlige duft.

Dag 14 – Flowers

Min nye rose som jeg håber en dag bliver stor og flot, så den kan dække hegnet her. Og jeg kan sidde på min yndlingsplads i solen og nyde dens dejlige duft.


Day 13 – From a distance

Mit elskede Vesterhav, som jo desværre er lidt langt væk fra Århus. En af de få ting jeg savner ud over min familie efter jeg er flyttede herned.




Dag 12 – Close up..

Det er ikke altid det bliver lige som havde regnet med når man tager billeder af dyr. :) Det blev lige tæt på men egenligt meget godt. Vi kalder det kæmpehunden Bertha