Sidevisninger i alt

onsdag den 30. november 2011

Fælles børn

Min mand og jeg har ingen fælles børn og dog. Vi har disse to søde drenge som rigtig hyggede sig på fars" stol i går. :)


mandag den 28. november 2011

Efterskole

Min søn tænker på, at starte på efterskole til næste år. Han har autisme i let grad og har meget brug for struktur og forudsigelighed. Vi har fundet en rigtig god efterskole ved Grenå. I denne uge skal han i praktik derude, så vi startede hjemme fra kl 6.45. Han er meget utryg ved nye ting, så vi har aftalt, at han kun skal være der om dagen de første par dage. og så håber vi at han får mod til at sove derude fra onsdag. Puha jeg håber virkelig det bliver en god oplevelse for ham. jeg under ham det virkelig. Han har haft en hård opvækst til nu, med en del nederlag. Så han fortjener det virkelig.

fredag den 25. november 2011

Pakke

Så er pakken sendt afsted. jeg er godt spændt på om hun ksn lide den.

torsdag den 24. november 2011

Hemmeligheder

Jeg er jo med i http://unikarina.dk/ s julegave kalender. Og skal have sendt en gave afsted her inden weekenden. Jeg har lavet lidt forskelligt og håber det falder i god jord. Kender ikke min modtager men har været inde og lure lidt på hendes blog. :)

I får lige lov til at "snuse" lidt til gaverne, men jeg må ikke vise det færdige resultat det skal jo helst være en overraskelse. :)



tirsdag den 22. november 2011

Blomsterbinding

Her lidt stemningsbilleder fra min aften til blomsterbinding. Jeg går hos: http://hanneutoft.dk/ Verdens bedste lærer :)



Og her den ting jeg fik lavet nåede kun en ting denne gang.

torsdag den 17. november 2011

Langt væk

Ja det er humøret der er langt væk. :( Prøver ellers at lave noget, af det jeg holder mest af. I aften står det på blomsterbinding, noget jeg plejer, at glæde mig meget til. Men lige nu har jeg mest lyst til at blive hjemme med mit strikketøj i sofaen. Men nej jeg skal afsted.

Håber der bliver lidt at vise som jeg får lavet herinde.

fredag den 11. november 2011

Lidt stille

Har det lidt skidt så jeg har ikke rigtig overskud til at skrive eller vise noget herinde. Håber snart jeg vender tilbage frisk igen. Knus Dorthe