Sidevisninger i alt

tirsdag den 29. maj 2012

0-5 til forhaven

Vi har en forhave som jeg længe har været træt af. Den er rigtig svær at holde pæn (uden udkrudt) Og jeg har tit tænkt på hvad jeg skal gøre ved den. Jeg har det sidste stykke tid plantet en del planter der. I håb om at det kan dække det hele til. I pinsen skulle den have den store tur, havde lige overskuddet til det. Og bagefter skulle der plantes sommerblomster. Der en høj kant ned til fortorvet. Jeg var nået så langt at jeg ville "hoppe" ned på fortorvet. Min højre fod kan indimellem svigte mig lidt. Så jeg sætte den venstre ned samtidig med jeg brugte min rive som stok. Men da jeg skulle støtte med højre gik det galt. Jeg mistede balancen og faldt gennem hækken og trillede ned af kanten mod vejen. Av av brækkende heldigvis ikke noget men fik en masse rifter og hudafskrabning. Så forhaven fik lov at være resten af dagen, og jeg har ikke haft den store lyst til at komme derud igen. :) Tror jeg vil måle den op og så plante den til med et eller andet bunddække så den kan "passe" sig selv.  Så kan den lære det!







mandag den 14. maj 2012

Glasperler

Jeg er blevet rigtig glad for at lave perler af glas. Her er lidt af hvad jeg har lavet har fået nogle af dem monteret til fine ting. jeg har lavet dem hos http://www.lounika.dk/49639593 som jeg varmt kan andbefale.

onsdag den 9. maj 2012



Den dumme dag hvor vi måtte begrave vores elskede kat. Sad jeg og kiggede lidt på de blogs jeg følger. Jeg var inde på kys en frø og skulle lige se hvem der havde være heldig at vinde en give afway derinde. Og hov den kom ind på min side! Det må være en fejl tænkte jeg og klikkede igen, men den kom derind igen. Så havde jeg sørme vundet. Det sødeste nåle itui :) Det fik jeg i dag med posten. Og det er mindst lige så sødt og fint som på billedet. Og fint pakket ind også. ;)

mandag den 7. maj 2012

Trist

Jeg har måtte begrave min elskede kat Findus i dag. Jeg var på vej ud på en cykletur, da jeg kunne høre ham kalde. Synes der var noget underligt over hans kald og kunne først ikke finde ham. Men da jeg fandt  ham, var hans bagparti lammet, og hans bagporter var iskolde. Min datter og jeg fik ringet efter en taxa og kørte til dyrlægen. Som kunne konstatere, at hans ryg sikkert var brækket, men det kunne også være en blodprop. Men det kunne han kun finde ud af ved et røntgen billede. og uanset hvad det var, kunne han ikke gøre noget for ham. Så jeg valgte sammen med familien, at det bedste var han fik lov til at sove ind. Vi nåede heldigvis alle sammen op til dyrlægen og fik sagt farvel. Vi tog ham med hjem og begravede ham under vand granen. Træet som han ofte kravlede op og brugte som krasebræt  :)
Vores anden kat og hund fik også sagt farvel til ham. Puha det er hårdt vi savner ham allerede så meget. Ved ikke hvordan jeg skal sove i aften, han plejer at ligge oppe med min hovedpude og spinne mens jeg læser, og når jeg er faldet i søvn gik han på damejagt.<3


søndag den 6. maj 2012

Nye tider

Jeg får ikke skrevet så meget herinde for tiden. Det er dels fordi jeg ikke synes jeg oplever noget eller laver noget som er så interessant, at skrive om herinde. Men nu har jeg bestemt mig for at skrive noget mere herinde. Jeg vil til at bruge bloggen som en lille dagbog.

I går fik jeg ryddet op i kælderen, det har det længe trængt til det. Nu er vaskekælderen dejlig nem at komme til. Kurve der gør det nemt at overskue, da de er delt op i farver, koge m.m. Jeg fik lavet et lille hjørne hvor alle mine have/blomster dekorationsting er lige ved hånden. Så nu skulle det være let at komme til. Håber det gør at jeg får lavet nogle flere ting.

I dag skal jeg til vandgymnastik, det er et af ugens højde punkt :) Bagefter vil jeg køre på lossepladsen med 8 poser skrald fra kælderen. Jeg får altid sådan en fed fornemmelse når jeg kører ud derfra. Jeg holder meget af orden, men har desværre ikke altid overskuddet til det.

Hvis der er flere kræfter tilovers vil jeg gøre rent. :)

I får lige et dejligt billede som en af mine unger har taget i skoven, hvor jeg også får hentet mange kræfter og overskud efter en gåtur. Jeg vidste slet ikke de havde taget billeder med det. Opdagede det først da jeg tømte det. :)