Sidevisninger i alt

tirsdag den 30. juli 2013

Lækkert lækkert

Vi har et par gange smagt pull purk. Og havde længe talt om at prøve at lave det selv. Så fredag gik vi igang. Kødet (vi brugte en nakkekam) skal marineres med en masse krydderier m.m. Jeg var så heldig, at det var Karhleen der påtog sig opgaven. Hun havde tjekket div. blogs og opskrifter og lavede sin egen. Hun startede med at lave en tør marinade fredag lige over middag, som hun gned ind i kødet. Så blev den lagt ind i køleskabet pakket godt ind i film.
Lørdag morgen stod jeg op kl 6.45 og satte den i ovnen,ved 100 grader og så vendte vi den ellers ca hver 4. time. Den skal op på ca 95 grader og det var den ved 18 tiden.

Så "rev" Kathleen kødet i strimler og hældte en barbecue sovs over. Vi fik coleslaw salat i hjemmelavet burger og mums det smagte godt. Det er ikke sidste gang vi laver det.


Kathleen og jeg fik iskold cider , mens min mand fik øl til.

lørdag den 20. juli 2013

fredag den 19. juli 2013

Vi er på vej til Nordjylland for at fejre min 50 års fødselsdag. Jeg har aldrig brudt mig om at holde en masse festivals på min dag. Synes tit det ender med at man bruger dagene op til og på selve dagen med at forbedre. Det er ikke det jeg forstår med at nyde dagen. Ville bare ønske at min sviger familie ville acceptere det. Men nej de skal altid lige forbi med en gave.Troede jeg slap i år, men nej så kommer de lige forbi i morgen efter middag :( Der havde jeg lige planlagt vi skulle have lavet noget praktisk. :(  Jeg vil heller undvære gaven. 
I år er det første gang uden min Far. Så der har jeg slet ikke lyst til noget, bare være sammen med mine unger, mand og min mor. Hun er ikke så glad for at køre langt så vi kører op til hende i stedet. Så vil min mand lave maden, mens jeg hygger med hende i hendes koloni have. Ha en rigtig dejlig fredag. 


mandag den 8. juli 2013

Lørdags hygge

Min bror sendte et rigtig hyggeligt billede lørdag aften hvor de sammen med min mor hyggede sig med grillmad på Terrassen.
Hvad lavede jeg lørdag aften ? Jeg hyggede mig bestemt også :)







Jeg lavede fugle bade af cement og blade. Og reparerede krukker :) Men det var bestemt også hyggeligt. 

Jeg sluttede af med en hjemmede lavede is af hyldebærsaft (hjemmelavede :) ) og jordbær MUMS


lørdag den 6. juli 2013

Endnu en bisættelse

Øv også ! Har været til bisættelse igen i dag. Godt nok ikke så tæt på som min Fars.

Det er en af vores naboer som vi måtte sige farvel til. Kun 65 år og syg i ca 2 mdr. Et meget sødt menneske måtte opgive kampen med kræften :(

Synes  ikke jeg orker flere dødsfald i år. Nu vil jeg gå i haven og mindes hende og min Far, og håbe at det hjælper lidt på humøret. Fik lige det hele brudt op igen. :(



torsdag den 4. juli 2013

Det roder lidt

Undskyld det lidt rodede udseende på bloggen jeg prøver at lave den mere personlig. Men øv jeg synes det er svært :(

Afslutning

Så fik min Far sten på hans gravsted. Han er jo blevet brændt, og vi var blevet enige om at vi ville have uren sat ned på hans fødselsdag. Det var i går. Så vi mødes og fik den sat ned. Kirketjeneren var meget venlig og medfølende. Må sige, at de mennesker vi har mødt her i forbindelse med Fars begravelse m.m har været meget professionelle. Men håber der kommer til at, gå mange år inden vi skal have med dem at gøre igen.

Men det er nu ikke alle der er sådanne. Jeg skulle bestille en buket til en nabo som også er død alt for tidlig af den dumme sygedom. Jeg brugte vores blomsterhandler, som jeg ellers plejer, at være rigtig glad for. Men det er da slut nu. For mangelen på medfølelse og indføling skal man da lede længe efter.

Ulempen ved bisættelse er at, det hele bliver rippet op igen. Jeg vidste godt at det ville blive hårdt. Men puha det var grimt.

Vi hjalp hinanden med at, få lavet et lille fint gravsted til ham. Jeg er glad for, at jeg nu har et sted, hvor jeg kan gå hen ved godt at det "bare" er hans krop (nu aske) der er der. Men det betyder meget for mig. Og min mor.
Vi satte to buksbom på hver side af stenen og mor havde sat en brændende kærlighed. Den lille sten med de to fugle er fra deres kolonihave, så fik han lidt med fra den :) Jeg havde lavet en dekoration til ham. Så alt i alt et meget personlig gravsted, som viser vores store kærlighed til ham.

Da vi var færdige på Kirkegården kørte vi ud i deres kolonihave. Hvor vi hjalp Mor med at klippe hækken m.m. Hun har haft det så skidt med at det ikke var blevet gjort, men hun kan ikke holde til det. Min bror klippede og min mand, mig og mine to børn samlede afklippet op. Så det gik rimeligt hurtigt. Da vi var færdig havde min mor hentet stjerneskud til os, så vi hyggede os bagefter og blev enige om at vi vil lave en fast arbejdsdag omkring hans fødselsdag. 

Jeg vil lige vise jer en anderledes bårebuket som jeg så på kirkegården. Synes den var så fin.

Lavet at grøftekants blomster. :)

 

mandag den 1. juli 2013

Gravpynt

Som jeg skrev i den indlæg om min Fars bisættelse, skulle jeg lave en buket til når hans urne skulle sættes ned. Det skal den på onsdag. Min Mor sagde den anden dag, at hun gerne ville at jeg lavede en dekoration i stedet.  Det har jeg gjort i dag. Men lidt fra haven og lidt jeg har købt. Lige i min Fars ånd.