Sidevisninger i alt

fredag den 19. juli 2013

Vi er på vej til Nordjylland for at fejre min 50 års fødselsdag. Jeg har aldrig brudt mig om at holde en masse festivals på min dag. Synes tit det ender med at man bruger dagene op til og på selve dagen med at forbedre. Det er ikke det jeg forstår med at nyde dagen. Ville bare ønske at min sviger familie ville acceptere det. Men nej de skal altid lige forbi med en gave.Troede jeg slap i år, men nej så kommer de lige forbi i morgen efter middag :( Der havde jeg lige planlagt vi skulle have lavet noget praktisk. :(  Jeg vil heller undvære gaven. 
I år er det første gang uden min Far. Så der har jeg slet ikke lyst til noget, bare være sammen med mine unger, mand og min mor. Hun er ikke så glad for at køre langt så vi kører op til hende i stedet. Så vil min mand lave maden, mens jeg hygger med hende i hendes koloni have. Ha en rigtig dejlig fredag. 


2 kommentarer:

  1. STORT TILLYKKE med dagen :) håber selve dagen blev som du ønskede. Uh hvor jeg kender det, jeg har heller ikke det mindste ønske om at blive fejret. Iår er mit problem også de 50 år....men nej jeg nægter at bruge en masse penge på en fest jeg ikke har lyst til

    SvarSlet
  2. Kære Hanne mange tak dejligt at høre jeg ikke er den eneste der har det sådan :) Jeg havde en rigtig dejlig dag.

    SvarSlet