Sidevisninger i alt

søndag den 18. september 2011

Dejlig weekend med trist slutning

Min datter og jeg havde en rigtig dejlig weekend i det Nordjyske. Fredag var jo dejlig solrig og vi fik rigtig gået rundt og kigget i butikker. Både de "gamle" kendte og nye der var kommet til. Fik ikke taget så mange billeder, glemte det helt :)

Lørdag var vi en tur i Saltum, Løkken og Blokhus og så ude og gå en dejlig lang tur ved Vester havet. Vejret var ikke det bedste men dejligt at blive blæst igennem.

Søndag morgen blev jeg ringet op af min svigerinde. Med en trist meddelelse. Mine forældre er på ferie i min bror og svigerindes sommerhus i Cypern. Min mor var blevet syg og indlagt på et privat hospital der nede. Efter en del lægebesøg. Hun havde haft noget mave forgiftning og ikke spist eller drukket så meget. Hun har diabetes.
Hele dagen i går tog de en masse forskellige prøver af hende. Da jeg talte med min far i går aftes havde hun fået drop og de mente det måske var en lille hjerneblødning. Men intet var sikkert endnu. Puha hvor er det hårdt, at være så langt væk. Min mor var meget syg for ca 3 år siden. Og det var rigtig slemt, især for min far. De har været sammen i over 50 år og det tog virkelig hårdt på ham. Han er heldigvis blevet indlagt sammen med hende. Ikke fordi han er syg, men for at være ved hende hele tiden. Flot service synes jeg.
Nu håber jeg bare at dagen i dag, bringer gode nyheder.

3 kommentarer:

 1. Det er rigtig svært at sidde så langt væk når sådan noget sker. Ved ikke om din bror og svigerinde er tilstede ? Håber hun bliver stabil så hun kan blive fløjet hjem til videre behandling. Sender dig varme tanker

  SvarSlet
 2. ja det værste ved selv at fylde mere end 35 er altså at ens forældre også bliver det ældre.
  Jeg håber du får besked der ikke er alt for negativ og at din mor kan komme hjem, så du kan se hende snart.

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord. Nej min bror og svigerinde er der ikke. Men der er en dansk kvinde som de kender der bor fast dernede, som er rigtig sød til at hjælpe dem. Jeg fik en sms fra min far her til morgen, hvor han skrev at hun havde det bedre. Så jeg krydser finger. Knus til jer.

  SvarSlet