Sidevisninger i alt

mandag den 11. februar 2013

K for Kathleen

Ja mit K kan kun stå for Kathleen min elskede datter. Hun kom til verden for 21 år siden, på en kold og frostklar eftermiddag. Fødselen var rimelig hurtig. Og hun var en lækker stor baby. Hun var nem som baby, da vi først fandt ud af jeg ikke havde helt nok mælk til hun kunne blive mæt.Hendes lidt speciel navn er fordi hendes far er irsk. Han kunne ikke rigtig forlig sig med de danske navne, som jeg foreslog Emma var for engelsk og Line kunne hans tunge slet ikke finde ud af at sige. :) Jeg var så forelsket så jeg tænkte ikke på, at der nok også ville være mange dansker der ville have svært ved at at udtale Kathleen. Så hun har ind imellem være noget træt af det navn. Da hendes far og  jeg blev skilt begyndte jeg og andre at kalde hende Line. Lidt mere mundret for danskerne.

4 kommentarer:

 1. Kathleen.. er da et smukt navn til en smuk pige. At danskerne ikke kan finde ud af udtale det, se det forstå jeg ikke. Men det er jo det samme med Mary eller Marie...hvis folk udtaler navnet på dansk - ja så lyder det jo ikke godt, og hernede hvor jeg bor er der mange som siger dem med dansk oversættelse... men måske hænger det sammen med at man er "meget" dansk, pga. af krigen i tidernes morgen.
  Men som sagt et meget smukt navn, og tillykke med hende

  SvarSlet
 2. Hvor ser hun sød ud. Jeg synes nu også det er et sødt navn, men jeg kan godt forstå, at der evt er flere der har svært ved at udtale det. Line er altså også et frisk navn.
  Jeg har en datter der er døbt Ann Sofie. Det navn er hun rigtig træt af, så hun kalder sig (og vi kalder hende) Fie.
  Kh hanne

  SvarSlet