Sidevisninger i alt

lørdag den 15. oktober 2011

Dejlig aften

Min datter Kathleen og jeg var til Kulturaften i går aftes.

Vi startede kl 16 med en rundvisningen på vores lokale kirkegård. Meget interessant at høre om de mange spændende og berømte der ligger på vores lokale kirkegård.


Dernæst tog vi ned til byen hvor vi var rundt i butikker og kiggede lidt på byen. Fik noget dejlig mad. Og tog derefter til den gamle by for, at komme på en uhyggelig vandring. Men kom for sent alle turene var optaget ØV. Så tog vi ind til retsbygningen og fik en fin rundvisning og så en (opdigtet) retssag hvor vi kunne stille spørgsmål bagefter. Så lidt rundt i rådhusparken som var flot pyntet med levende lys. Så tog vi elevatoren op i rådhuset tårnet og fik den flotteste udsigt over hele byen. Vi endte i den gamle by hvor vi gik en tur selv i total mørke og der var stadig nogle uhyggelig tilbage :) En rigtig hyggelig eftermiddag/aften.

I dag var vi lidt trætte så det blev bare til en tur ved stranden. Dejligt at bo så tæt ved at man kan være der nede på 5 min.


Fik ikke taget så mange billeder. Manden har taget kameraet med ud at rejse. Så må nøjes med telefonen den næste uge. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar