Sidevisninger i alt

tirsdag den 10. juli 2012

Strikke dum?

Jeg har strikket siden mit 7-8 år og troede jeg var ret god til det :) Men jeg har virkelig dårlig strikke karma  for tiden. Jeg har købt Annette Danielsens Sommerstrik fordi der var så mange fine ting i.

Jeg startede med Sandstorm
og det gik fint med de 2 første trekanter men så gik jeg i stå, fattede bare ikke opskriften. Var inde og læse på hendes hjemme side. Der kunne jo være en tryk fejl. Men nej det var bare mig.! Hmmm gemte den lidt og tænkte så laver jeg Solar Plexus Jeg fik lavet det meste af forsiden og det så rigtig godt ud. Så skulle jeg lave siderne og så gik det galt :( Der hvor der skulle være 7 felter havde jeg lige pludselig 8 ! ? Jeg pillede det hele op. Og startede på Gåse øje

  
  
Men hvor er jeg dog træt af jeg ikke kan finde ud af de andre opskrifter. 

2 kommentarer:

  1. Kender det så godt. Jeg ved ikke, hvad det er, der pludseligt går galt i ens hoved? Måske skulle man prøve det råd, jeg fik - at læse opskriften højt for sig selv?

    SvarSlet
  2. Det er utrolig hvad der kan ske jeg prøvede, at klikke på næste blog her efter min blog og kom ind på en blog der hedder Strikkehjørnet. Og hun havde været igennem det samme som mig. og havde også fået det råd som du med, at læse opskriften højt :) Så øv at jeg har pillet det hele op.For nu har jeg mod på at prøve igen :)

    SvarSlet