Sidevisninger i alt

fredag den 11. januar 2013

Min frihed bliver "taget" fra mig

Så er det sidste fredag hvor jeg kan færdes rundt på egen hånd. På tirsdag skal jeg opr. i min højre fod den har været brækket uden jeg opdagede det fordi jeg længe har haft ondt i den. Det viser sig at jeg har noget der hedder coalito som kræver at min bagfod bliver gjort stiv ved hjælp af bla. 3 søm .... Ja puha men lægen lover at det bliver bedre end som jeg har det nu, og det glæder jeg mig til. Jeg skal så "bare" lige igennem 4-6 uger hvor jeg ikke må støtte overhovedet og 2 mdr hvor jeg skal hoppe rundt med krykker. og så lige et par uger med en del smerter. Jeg håber jeg får lavet noget håndarbejde, løst nogle gode bøger og sikkert også set en masse tv og brugt computeren en del.
Det man kan se der stikker lidt op er den knuste/brækket knogle :)Vil lige vise jer det søde armbånd jeg fik lavet efter det blev vasket. Det blev lige som jeg havde håbet. Der var en del garn tilovers, så hvis jeg finder de der sorte ringe som er mellem de strikkede ringe tror jeg, jeg  laver et mere.


3 kommentarer:

 1. Øv da en omgang du skal igennem, det bliver da helt sikkert ikke sjovt mens det står på men bare det så bliver godt bagefter så kommer man jo igennem det ikk, pøj pøj med det.

  Rigtig sødt er det armbånd :)

  SvarSlet
 2. Held og lykke i morgen Dorthe. Jeg håber det bedste for dig. Og så ses vi i Blogville når du er klar igen. Dbh. Liv
  ps. lækkert armbånd dér. Sikke en god idé med materialesammensætningen.

  SvarSlet
 3. God bedring til dig Dorthe, håber du snart får det bedre, har også selv lavet armbåndet det er fedt og er hurtig lavet.

  SvarSlet