Sidevisninger i alt

tirsdag den 30. juli 2013

Lækkert lækkert

Vi har et par gange smagt pull purk. Og havde længe talt om at prøve at lave det selv. Så fredag gik vi igang. Kødet (vi brugte en nakkekam) skal marineres med en masse krydderier m.m. Jeg var så heldig, at det var Karhleen der påtog sig opgaven. Hun havde tjekket div. blogs og opskrifter og lavede sin egen. Hun startede med at lave en tør marinade fredag lige over middag, som hun gned ind i kødet. Så blev den lagt ind i køleskabet pakket godt ind i film.
Lørdag morgen stod jeg op kl 6.45 og satte den i ovnen,ved 100 grader og så vendte vi den ellers ca hver 4. time. Den skal op på ca 95 grader og det var den ved 18 tiden.

Så "rev" Kathleen kødet i strimler og hældte en barbecue sovs over. Vi fik coleslaw salat i hjemmelavet burger og mums det smagte godt. Det er ikke sidste gang vi laver det.


Kathleen og jeg fik iskold cider , mens min mand fik øl til.

2 kommentarer:

  1. Det ser og lyder lækkert- men kan da vist kaldes for slow food :-)

    SvarSlet