Sidevisninger i alt

lørdag den 2. februar 2013

Dagens bogstav : B

Så er vi kommet til B Jeg tænker straks på bøger ! Som er en stor del af mit liv. Jeg elsker at læse, jeg læser meget forskelligt krimier slægtsromaner, Harry Potter, selv biografer m.m.  Jeg har altid læst meget jeg køber sjældent skønlitteratur . Jeg læser ret hurtig og synes det er for dyrt. I stedet låner jeg på Biblioteket. Og er på fornavn med personalet, kommer der et par gange om ugen. Nu læser jeg ofte blade derude også. Jeg bliver ofte spurgt hvor meget jeg læser om mdr. det var jeg ikke rigtig klar over, så jeg skrev alle bøgerne op sidste år. Og det blev til 4.5 bog i gennemsnit om mdr. Jeg læser ofte kun lige inden jeg skal sov. Men jeg kan godt finde på at gå tidlig i seng og læse i stedet for at side oppe og glor på tv.
Jeg er også begyndt at låne bøger på netlydbøger.dk Det bruger jeg når jeg skal gøre rent, eller ordne have. Så føles det ikke så træls. Nu hvor jeg hopper rundt på et ben, bruger jeg lydbøger meget. Jeg kan kun ligge på højre side og læse og det ikke nemt med gips på højre ben, så nu får jeg læst godnat historie! hyggeligt :)


5 kommentarer:

 1. Jeg har også læst en masse bøger... men det er efterhånden længe siden. En af de forfatter som jeg har læst rigtigt meget er: Wilbur Smith - kunne godt lide hans måde at fortælle om f.eks. Afrika og boerne. Så dem har jeg faktisk fyldt den ene reol med :)

  SvarSlet
 2. Årh hvor hyggeligt! Jeg er også en læsehest, selvom det har været mest fagbøger de senere år. Er dog blevet god til det med skønletteraturen igen efter jeg fandt ereolen.dk. Fortsat god læselyst! : )

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER også bøger....jeg synes da også det er hyggeligt med en god film engang imellem, men jeg er meget mere til bøger og det SKAL der være tid til. Jeg har endnu ikke prøvet lydbøger, men nu har jeg downloaded nogle for at prøve.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Det er bare skønt med lydbog når man strikker, kører bil mv. Jeg falder desværre i søvn med bogen hvis jeg lytter i sengen, men så kan man jo bare høre et par afsnit igen:-). Det er iøvrigt er fint A indlæg fra igår:-) ved du at du har ord genkendelse slået til på kommentarer?

  SvarSlet
 5. Dejligt at der er andre der har lige så meget glæde af bøger som jeg. Jeg er også glad for at mine børn er blevet glade for at læse.
  Ellen Katrine jeg falder også i søvn, så har jeg har også måtte hoppe lidt rundt i det. Jeg bruger også lydbøger når jeg kører alene. Nej jeg vidste ikke jeg har ord genkendelse slået til. Ved faktisk ikke hvad det betyder :) men det må jeg da lige prøve at få set på.

  Christiana ja du skal da se og komme igang :) Du vil ikke fortryde det. På netlydbøger.dk er det nemt at gå til.

  Erna jeg har aldrig læst Wilbur Smith har forsøgt et par gange men har ikke rigtig blevet fanget af det. Men det kan være jeg skal forsøge igen.

  Liv jeg kender ikke så meget til ereolen, men det må jeg have gjort noget ved.

  SvarSlet