Sidevisninger i alt

tirsdag den 5. februar 2013

Dagens bogstav

Dagens bogstav E kan kun stå for etager :) Vi har et hus i 3 etager. Med trapper op fra fortorvet og trapper fra vejen. Det har aldrig generet mig før. Jo naturligvis når man har gjort rent i hele huset, og har løbet op og ned af trapperne flere gange med støvsuger osv.

Men nu hvor jeg kun kan hoppe på et ben, er der godt nok mange trapper ! Vores soveværelse og badeværelse, er på første sal. Det kunne jeg slet ikke overskue. Så vi fik en seng sat ned i stuen, for jeg skal ligge med benet op fler gange i løbet af dagen. og jeg ligger ikke godt på sofaen. Vi har et lille gæste toilet  hvor jeg bader ved hjælp af en skål siddende på toilettet.  Det fungere faktisk helt godt. Jeg føler mig i hvert tilfælde ren efter sådan et bad. :)

Sengen i stuen er blevet et populært sted :)
I lørdags havde min søde datter været på kursus i hunde massage. Så der var to trætte piger som tog en lille lur <3

3 kommentarer:

  1. Jeg har altid syntes at huse er hyggeligst med en 'ovenpå' men kan godt se at det er upraktisk med din fod. Hvordan jeg egentlig selv er endt i en etplansvilla, det ved jeg faktisk ikke... hmmmm....

    SvarSlet
  2. Uh.. jeg håber ikke jeg kommer ud for det samme, for vores soveværelse og det store bad ligger også på 1. sal. Men det næste hus jeg skal have skal være 1 plan og max 120 kvadratmeter - samt en have der kun skal fejes engang i mellem.

    SvarSlet
  3. Uh det ser da hyggeligt ud med sengen i stuen :-) Men ja det er nogle gange meget upraktisk at have trapper!!

    SvarSlet