Sidevisninger i alt

mandag den 24. juni 2013

En dejlig weekend

En dejlig weekend er gået. Fredag brugte jeg til at forbedre mig til at min mands familie kom til morgenmad fo,r at hjælpe med et hegn vi skal have lavet ind til haven, så Bertha (hunden :) ) ikke kan rende ud. Det bliver dejligt, at kunne gå i haven uden hele tiden at være bange for hun forsvinder.

Jeg er ikke så vant til den måde min mands familie mødes. Der er ikke noget galt med deres måde, men de er ofte sammen i flere timer og laver meget sammen. Bla. praktiske ting. Jeg er jo ikke så god til det sociale, så derfor var jeg nød til at forbedre mig meget. Men det gik rigtig godt. Vi startede med morgen mad, og så gik min mand og hans bror igang med hegnet. Min svigerinde og drenge kørte i Ikea. Så havde jeg lige et par timer for mig selv. Da hun kom tilbage hyggede vi os med snak og kiggene på netsider :) Så fik vi frokost som jeg havde tilberedt dels om fredagen og mens de var i Ikea. Så begyndte det at regne men de var også næsten færdige. Nu mangler der kun lige finpudsningen, som jeg håber min mand vil gøre færdig snart.Om Søndagen hjalp jeg min datter med at få ryddet godt op på hendes værelse og sorteret i hendes tøj m.m. Det er rigtig  hyggeligt at være to om et lidt træls projekt.

I dag skal Patrick min  søn i praktik på en skole i Hornslet hvor han skal være i 14 dage, for at se om det er noget for ham. Hvis det er skal han starte der efter sommerferien. Han kommer ikke hjem i weekenden. Så det bliver hårdt for hans mor :)

I morgen kører jeg en tur op til mor. Hun var til 75 års fødselsdag i lørdags hos min fars søsters mand. Det er første gang hun har været til fest siden min far døde, synes det var så sejt af hende. Hun fortalte, at det var meget hårdt for der kom jo mange der spurgte hvor min far var?

Nu vil ud og kigge lidt i haven og hygge mig. 
Lige et lille billede af min flotte rose (Marigold)  Jeg har leget lidt med billedet i en app der hedder: PIP Camera


1 kommentar:

  1. Hej Dorthe. Det er en hyggelig blod du har der. Elsker at se på andres kreative frembringelser også selv om der godt kan være langt mellem dem man selv er i gang med.

    Kondolerer med din far, det er aldrig let, uanset hvor gammel man selv er.

    Har sat dig på min blogliste, så jeg ikke ligge glemmer denne perle.

    Knus

    SvarSlet