Sidevisninger i alt

søndag den 1. september 2013

Hyggelig tur

Vi har ikke rigtig holdt ferie eller lavet noget her i sommer. Så jeg spurgte "ungerne" om de ikke havde lyst til vi tog en dag og lavede et eller andet. Men sønnen havde ikke rigtig lyst til noget. Så min datter og jeg blev enige om en lille tur til Ebeltoft, kigge lidt i butikker m.m. og så spise en frokost derude.

Vi tog Bertha (hund) med, hun har været vant til at komme med os siden hun var hvalp. Så hun hygger sig og er rigtig nem, at have med.


Vi gik en tur op langs gågaden er det vel, det er så hyggeligt med de gamle huse og der var også lidt andre butikker end vi er vant til. Jeg fandt lidt garn i en rigtig hyggelig garn butik, som havde mange spændende ting. Jeg har planer om at pynte lidt på vores vejskilt :) Jeg fandt en smart t-shirt til sønnen nu han ikke var med. Der var rigtige mange herre butikker derude, der havde mange gode tilbud.

,

Da vi havde gået rundt i næsten 2 timer blev vi enige om, at finde et sted at spise, og kørte ned mod havnen, men det var begyndt at regne, så vi blev enige om at køre udenfor byen. Vi er afhængige af at vi kunne sidde ude, nu vi havde Bertha med. Vi kunne ikke rigtig finde nogen café, så vi købte en sandwich og begyndte, at køre mod Århus langs vandet en meget køn tur. Vi fandt en bænk og satte os der. Det var rigtig hyggeligt, og vi nåede lige at synke den sidste bid inden det begyndte at regne :)

Bertha synes også den var god:) Hun får normalt ikke lov til at sidde på bordet, men hun var lige hurtig. Tror jeg skal lade være med, at øve hende til at hoppe op på bordet når vi går tur :)

Tror Sønnen havde fortrudt, da vi kom hjem men det er jo bare synd. :)
  


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar